divendres, 5 d’octubre del 2012

Avalua't la por a parlar en públic!

Per avaluar la por a parlar en públic, ens interessa identificar aquells aspectes que ens l’activen, a més a més, de reconèixer els símptomes i saber-ne les causes. 

Per avaluar la teva por a parlar en públic, contesta amb sinceritat les següents preguntes tenint en compte que aquest test no és un diagnòstic clínic, simplement és un recull d'algunes manifestacions.
El test t’ajudarà a identificar aquells aspectes que t’activen la por a parlar en públic, és a dir, aquelles preguntes les quals responguis que SI, seran els aspectes que hauràs de corregir.

Endavant amb el test:






Aquest és el primer pas per començar a superar la por. Decideix-te a superar la por a parlar en públic!!!


"Les noies de les emocions"

10 comentaris:

  1. El primer pas per parlar sense por amb públic es saber del que parles, moltes vegades entres a fer una xerrada d'un tema, al públic hi ha algú que en sap bastant més que tu i ets pell, per això controlar el tema es vital, la resta surt sol, mira a algú a la cara i pensa que estàs parlant únicament per ell.
    Enhorabona pel blog.

    ResponElimina
  2. Hola noies!!! Com ja sabeu soc la persona que menys por té a l'hora de parlar en public, penso que el mes important per no tenir aquesta por es estar molt segur d'un mateix, deixar de banda el que diran i fer-ho el millor que puguis. Es de vital importància també saber ben bé del que estas parlant, això fomenta seguretat.
    Sempre que parleu en públic penseu que els que teniu davant son persones iguals que tu, ni millors ni pitjors, així doncs, de que t'has d'avergonyir o tenir por?
    Es una experiència magnifica poder parlar per molta gent!! :)

    ResponElimina
  3. Molt interessant i un disseny molt maco! Felicitats pel blog noies!

    ResponElimina
  4. jo tinc un pànic impressionant a parlar amb públic!
    sempre que hem de fer exposicions orals en grups, m'intento escaquejar...
    Però està clar que algun dia m'hauré de posar seria i intentar superar-ho!

    ResponElimina
  5. Us ha quedat un blog molt bonic noies! :)
    Doncs ja saps Maria, a la propera t'has d'obligar a tu mateixa a fer-la! Jo també crec que la clau és això, dominar el tema i tenir-ho ben preparat, amb un pla B per si hi ha problemes tècnics!

    ResponElimina
  6. Jo també penso que si es domina el tema és molt més fàcil parlar tranquilament i sense posar-se nerviós. Tot es qüestió d'agafar pràctica! Molt maco el blog! :)

    ResponElimina
  7. Jo opino que si et toca exposar un tema que domines moltbé, et resulta fàcil d'entre'l tu mateix/a creus que seràs capaç de transmetre'l a un grup de gent amb tota seguretat, no has de patir! És cert que aquestes coses són molt fàcil de dir-les, però hem d'estar segurs i confiar més amb nosaltres i creure que quan ens toqui exposar qualsevol tema davant un grup de gent, hem de ser positius. Si no ens posem nerviosos i estem tranquils, a mesura que avanci l'exposició ens anirem relaxant i tot anirà sobre rodes! :D

    ResponElimina
  8. Bon dia!

    Trobem molt interessant les diferents entrades que hi ha a aquest blog i com a futures educadores creiem que ens pot ser molt útil.
    Parlar amb públic és difícil per tots, però amb una bona preparació podem arribar a fer-ho amb normalitat.

    Moltes gràcies per la vostra informació. No dubteu en deixar la vostra opinió al nostre blog!

    ResponElimina
  9. Hola a tots/es!
    Moltes gràcies per comentar el nostre blog, esperem que el trobeu interessant i utilitari i us animeu a deixar més comentaris de les vostres experiències emocionals!
    Poc a poc s'ha d'anar perdent la por de parlar en públic, però per això s'ha de practicar, practicar i practicar, preparar bé l'exposició i estar-ne segurs!!

    Moltes gràcies!!

    "Les noies de les emocions"

    ResponElimina
  10. Hola a totes !!!! Molt interesant el vostre blog,i molt bonic.Aquesta mateixa tarda l'hi he posat a una nena que fa 1 d'Eso, i ha fet tots els jocs,li ha agradat molt.
    En quant a parlar en públic, sóc un desastre. Que consti que no sóc res vergonyosa,pero no em surten les paraules.Suposo que si ho hagués de fer cada dia, les paraules ja em sortirien soles.Enhorabona ,sou les millors !!!!!! Mª del Carme

    ResponElimina