dijous, 25 d’octubre del 2012

Objecte d'aprenentatge

Descobrim les emocions i els sentiments.

Benvinguts de nou bloggers,

A continuació us deixem un joc interactiu que hem creat amb el programa JClic, en ell treballem les diferents emocions i sentiments que podem tenir en diferents moments de la nostra vida.  Esperem que jugueu i gaudiu aprenent.

"Les noies de les emocions"

2 comentaris:

  1. Hola noies!!
    M'ha agradat molt el vostre blog, visualment el trobo molt bonic i les entrades són interessants, les emocions tots en tenim i a vegades no és fàcil saber-les controlar. He trobat molt interessant les entrades en que parleu de la por de parlar en públic, ja que és una cosa que s'ha de superar tard o d'hora, també hi ha cursets per a fer que t'ajuden molt.
    Ja per últim felicitar-vos per aquest Jclic, he quedat impressionada perquè jo no ho sabria fer. Penso que per a treballar-ho amb nens petits va molt bé, ja que és el que necessiten, interactuar, no estar sentats escoltant únicament.

    Dit això, felicitats un altre vegada!

    ResponElimina
  2. Hola Lídia, moltes gràcies per deixar la teva petjada en el nostre blog, estem encantades de que t'agradi i de que el trobis interessant, és el que nosaltres volem aconseguir, tenir un blog que servegi d'ajuda, d'interés i d'ús per a qui ho necessiti.

    No dubtis en deixar la teva opinió sempre que vulguis. Moltes gràcies!!!

    "Les noies de les emocions"

    ResponElimina